KABINET
 
P&VC stelt de juridische kennis en de expertise van haar vennoten, Benoit PIERART en Gudrun VAN CALBERGH, opgedaan in gereputeerde internationale zakenkantoren, voornamelijk ter beschikking van kleine en middelgrote ondernemingen, rekening houdend met de eigenschappen en specifieke noden van dit cliënteel.

Gevestigd op een steenworp van het Brusselse Justitiepaleis, biedt P&VC U een waaier van juridische diensten aan. U kan bij P&VC terecht met het oog op preventieve interventie - advies, bijstand bij onderhandelingen, het opstellen van contracten – om latere problemen te vermijden en Uw belangen te beschermen. Uiteraard staat P&VC U ook bij wanneer U met een conflictsituatie geconfronteerd wordt : wij helpen U via bemiddeling om tot een minnelijke oplossing te komen. Wenst U of de tegenpartij dit niet, of blijkt een minnelijke regeling onmogelijk, vertegenwoordigen wij U en verdedigen wij Uw belangen in een gerechtelijke of arbitrale procedure.

Bij P&VC wordt de ervaring en de kennis van haar vennoten en medewerkers gecombineerd met de kennis van de activiteiten van de klant. Het resultaat is een aan Uw noden aangepaste aanpak die rekening houdt met Uw activiteiten, Uw commerciële overwegingen en vooral, Uw belangen.

Voor P&VC is elke klant belangrijk. Daarom wordt elk dossier door een vennoot behandeld of begeleid en zien wij erop toe dat U steeds rechtstreeks kontakt heeft met één van de vennoten.

De resultante van dit alles : een kwalitatief hoogstaande en gepersonaliseerde service, tegen een redelijke kost.